Samen bedenken we de slimste oplossingen

De bouw is hard werken. Maar ook een mooi vak. Want met elkaar bouwen we letterlijk iets op. ‘Met elkaar’ zien we heel breed. Natuurlijk gaat het dan om de inmiddels meer dan vijftig collega’s binnen Beentjes. Maar om ook de mensen aan de kant van onze opdrachtgevers. En wie we nooit vergeten is de groep die vaak heel abstract ‘de omgeving’ heet. Wij noemen ze gewoon zoals ze zijn: bewoners, gebruikers, ondernemers.

Een goede relatie maakt het verschil

Beentjes GWW is gestart in 1960, dus we weten al decennia wat het betekent om mee te groeien met de tijd. Niet alleen wat betreft vernieuwingen in bouwtechnieken en veranderende bouwvoorschriften, maar ook in de manier waarop je als opdrachtgever en opdrachtnemer met elkaar omgaat. Besteden bij onze inschrijvingen nadrukkelijk aandacht aan een goede relatie, want dat maakt vaak het positieve verschil in de uitvoering. Overleggen over de contractvorm waarin de wederzijdse expertises het best tot hun recht komen. Wij gaan problemen nooit uit de weg, zorgen altijd dat het goedkomt. We denken mee en zijn eerlijk over KPI’s en risico’s. What-if-scenario’s horen in een plan van aanpak. Alles transparant: dat zorgt voor rust en resultaat.

Wij willen altijd vooruit

Wij willen altijd vooruit. Niet voor niets is ons team jong in leeftijd, maar ervaren in jaren. Nieuwe collega’s met ambitie om door te groeien vinden bij ons alle ruimte. Vanuit een bouwkundige of technische studie, of als overstapper omdat je herkent dat GWW eigenlijk veel leuker is! De lijnen zijn kort en de sfeer is vriendschappelijk. Natuurlijk spreken we elkaar wel eens stevig aan als er druk op de ketel staat, maar hé, daar zijn we perfectionisten voor. Op de bouwplaats is alles goed georganiseerd, we werken veilig, duurzaam en schoon. Niet onbelangrijk: je kunt bij ons rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden. En zoek je een interessante stageplek of een mooi project voor je afstudeeropdracht of scriptie? Ook welkom! Kijk voor meer informatie op ‘Werken bij Beentjes’.

"We willen een lerende en coachende organisatie zijn. Dat betekent dat we ons openstellen en nieuwsgierig zijn naar elkaar. Dat we mensen zien, ze kansen geven en ze proberen in hun kracht te zetten."

Van traditioneel doe-bedrijf naar volwaardige infrapartner in de regio

1963 - Henk, Frans en Gerard bij eerste dragline
1965 - eerste REO kiepwagen
1967 - John Deere bulldozer
1970 - nieuw kantoor en werkplaats Akersloot
1970 - Henk, Frans en Gerard werkplaats Akersloot
1971 - Poldergemaal Obdam
1973 - reconstructie Verdronkenoord Alkmaar
eigen dieplader combinatie
1980 – vervangen bruggen en walmuren Kadoelenweg Landsmeer
1981 - Luttik Oudorp Alkmaar walmuren en bruggen vervangen
rioolwerkzaamheden
2010 - Frans, Felix Kok en Henk bypass Kooimeer Alkmaar

Lidmaatschappen en certificeringen

Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid binnen ons bedrijf borgen we door te investeren in certificeringen. Ook zijn we erkend leerbedrijf en aangesloten bij de belangrijkste brancheorganisaties.

Downloads

D. Initiatieven

Naast de informatie die via onze site te vinden is, staat deze informatie tevens op de site van de CO₂ prestatieladder onder Beentjes GWW.
Wij hopen op deze manier andere bedrijven te helpen en te motiveren om rekening te houden met de CO₂ uitstoot. Initiatieven Beentjes v2021