Werkvoorbereider (m/v)

Direct solliciteren

Beentjes GWW groeit. Zowel binnen de infra als binnen de civiele betonbouw. Met duurzame bouwwerken laten we onze sporen achter in de regio. Daarom zoeken we een Werkvoobereider. Eén ding is zeker. Jouw dag kent volop afwisseling.

Beentjes GWW bestaat uit een enthousiaste en ondernemende club mensen. We zijn een warme organisatie met een jong, hecht team en een gezellige sfeer. We hebben het goed met elkaar en brengen ons enthousiasme ook mee naar onze opdrachtgevers. Samen een prestatie neerzetten, daar krijgen we energie van. Je bent bij ons geen radartje, maar staat dicht bij je projecten: mooie werken met grote impact voor de omgeving. Ook binnen de organisatie krijg je alle ruimte om zelf invulling te geven aan je werk, je rol én ons mooie bedrijf. Eigenaarschap? Dat is meer dan een managementterm. Wij zien het als de basis voor onze toekomst. We zijn nog volop in ontwikkeling, maar we hebben grote ambities en gaan er 200% voor.

Wat hebben wij jou te bieden?

Bij Beentjes GWW geloven wij dat gelukkige medewerkers beter presteren. Een leuke werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden dragen bij aan jouw werkplezier:

  • Gezellige werksfeer met bijeenkomsten, diverse uitjes en bijzonder leuke collega’s;
  • Mooie projecten in de regio;
  • Korte lijnen, veel kennis en vakmanschap;
  • Ruimte voor eigen initiatief, kennisuitwisseling en persoonlijke groei, zowel binnen je functie als middels opleidingen;
  • Verder bieden wij een goed salaris, mooie arbeidsvoorwaarden en een solide pensioenregeling.

Dit is jouw rol

Als werkvoorbereider ben je de spin in het web van onze projecten in de infra en civiele techniek. Je zorgt voor een gestroomlijnde projectvoorbereiding en je houdt in de gaten dat jouw projecten op een veilige en gestructureerde manier worden uitgevoerd. Jij zorgt ervoor dat gemaakte afspraken worden nagekomen en het werk binnen budget en planning wordt opgeleverd.

Dit is waarmee jij je bezighoudt

Als werkvoorbereider bevatten jouw projecten voornamelijk grondwerk, rioolwerk, groen en maaiveld inrichting en heb je veel raakvlakken met onze activiteiten in de civiele betonbouw.
Eén ding is zeker. Jouw dag kent volop afwisseling. Het ene moment ben je bezig met het vaststellen van ontwerpkeuzes en uitvoeringsmethoden. Je bewaakt de voortgang van projecten, stuurt waar nodig bij en houdt de vereiste registraties goed in de gaten. Je onderhoudt de contacten met leveranciers en onderaannemers en houdt iedereen scherp op kwaliteit en veiligheid.

Wat breng je mee?

Je hebt een afgeronde mbo- of hbo-opleiding, een VCA vol-certificaat en contractkennis van de RAW, UAV en UAV-GC. Ook breng je technische kennis en ervaring mee over het uitvoeren van infrastructurele en civiele projecten. Tot slot is het belangrijk dat je steeds denkt in slimme oplossingen en ICT gericht te werk gaat.

Dit bieden we je

Volop ruimte om invulling te geven aan jouw rol en veel eigen verantwoordelijkheid om beslissingen te nemen. Je komt te werken in een sociaal en hecht team, met een gemoedelijke sfeer. We luisteren naar en leren van elkaar. Want we geloven dat we alleen zo écht verder komen. Je krijgt volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en natuurlijk kun je rekenen op een goed salaris en mooie aanvullende arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Volop ontwikkelingsmogelijkheden: trainingen, cursussen en opleidingen.
  • 43 Vakantiedagen per kalenderjaar;
  • Laptop, telefoon en een leaseauto;
  • Solide pensioenregeling (bedrijfspensioenfonds Bouw)
  • Volop ontwikkelingsmogelijkheden: trainingen, cursussen en opleidingen.

Sollicitatieprocedure en onboarding

Dat gaat makkelijk via deze pagina of door je brief en cv te mailen naar Ilse Danhoff: idanhoff@beentjesbouwgroep.nl.

Je mag ons alles vragen en wij horen graag waar jij blij van wordt en wat je bij ons wilt leren.

Wil je een dagje meedraaien? Of eens praten met een van onze collega’s? Daar maken we graag tijd voor.

Als het klikt, dan klikt het en kunnen we de afspraken op papier zetten.

We heten je welkom in onze mooie club!

Solliciteer of neem contact met ons op

Wil je ons team komen versterken? Solliciteer op onze vacature of stuur een open sollicitatie. Misschien wil je liever eerst eens koffie komen drinken, bel of mail ons gerust!

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
Max. bestandsgrootte: 8 MB.