Calculator Civiel (m/v)

Direct solliciteren

Beentjes GWW groeit. Zowel binnen de infra als binnen de civiele betonbouw. Met duurzame bouwwerken laten we onze sporen achter in de regio. Daarom zoeken we een Calculator Civiel. Je analyseert het werk vanuit verschillende disciplines en gaat vervolgens aan de slag met het begroten.

Beentjes GWW bestaat uit een enthousiaste en ondernemende club mensen. We zijn een warme organisatie met een jong, hecht team en een gezellige sfeer. We hebben het goed met elkaar en brengen ons enthousiasme ook mee naar onze opdrachtgevers. Samen een prestatie neerzetten, daar krijgen we energie van. Je bent bij ons geen radartje, maar staat dicht bij je projecten: mooie werken met grote impact voor de omgeving. Ook binnen de organisatie krijg je alle ruimte om zelf invulling te geven aan je werk, je rol én ons mooie bedrijf. Eigenaarschap? Dat is meer dan een managementterm. Wij zien het als de basis voor onze toekomst. We zijn nog volop in ontwikkeling, maar we hebben grote ambities en gaan er 200% voor.

Wat hebben wij jou te bieden?

Bij Beentjes GWW geloven wij dat gelukkige medewerkers beter presteren. Een leuke werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden dragen bij aan jouw werkplezier:

  • Gezellige werksfeer met bijeenkomsten, diverse uitjes en bijzonder leuke collega’s;
  • Mooie projecten in de regio;
  • Korte lijnen, veel kennis en vakmanschap;
  • Ruimte voor eigen initiatief, kennisuitwisseling en persoonlijke groei, zowel binnen je functie als middels opleidingen;
  • Verder bieden wij een goed salaris, mooie arbeidsvoorwaarden en een solide pensioenregeling.

Dit is jouw rol

Als Calculator Civiel werk je zowel in de tenderfase als voorbereidingsfase mee aan uiteenlopende civiele bouwprojecten zoals het project Nieuwbouw poldergemaal De Poel of het project Herbouw monumentale Gevlebrug in Amsterdam. Je analyseert het werk vanuit verschillende disciplines en gaat vervolgens aan de slag met het begroten van de meest efficiënte en verantwoorde aanpak.

Dit is waarmee jij je bezighoudt

Als Calculator Civiel speel je een belangrijke rol in de verwerving van projecten. Je neemt deel aan aanbestedingsprocedures, maakt kostprijsbegrotingen van potentiële projecten en beoordeelt en vergelijkt offertes van leveranciers en onderaannemers. Je brengt je kennis en expertise in en denkt mee over de meest efficiënte wijze van uitvoering. Ook ben je betrokken bij de inventarisatie en beoordeling van de onzekerheden en risico’s van een project.

Wat breng je mee?

Door de diversiteit aan taken en verschillende contractvormen is deze functie erg afwisselend en uitdagend. Jij maakt bij elk contract de kansen en risico’s inzichtelijk waarbij geen detail jou ontgaat. Belangrijk is dat je proactief werkt, gemakkelijk contact legt en organisatorisch sterk bent.  Je hebt bij voorkeur een afgeronde hbo-opleiding richting Civiele Techniek of gelijkwaardig en een aantal jaar ervaring als Calculator of Werkvoorbereider. Je beschikt over contractkennis van UAV-GC en RAW. Ook breng je technische kennis en ervaring in het uitvoeren van civiele projecten mee.

Dit bieden we je

Volop ruimte om invulling te geven aan jouw rol en veel eigen verantwoordelijkheid om beslissingen te nemen. Je komt te werken in een sociaal en hecht team, met een gemoedelijke sfeer. We luisteren naar en leren van elkaar. Want we geloven dat we alleen zo écht verder komen. Je krijgt volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en natuurlijk kun je rekenen op een goed salaris en mooie aanvullende arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • 43 Vakantiedagen per kalenderjaar;
  • Laptop, telefoon en een leaseauto;
  • Solide pensioenregeling (bedrijfspensioenfonds Bouw)
  • Volop ontwikkelingsmogelijkheden: trainingen, cursussen en opleidingen.

Sollicitatieprocedure en onboarding

Dat gaat makkelijk via deze pagina of door je brief en cv te mailen naar Ilse Danhoff: idanhoff@beentjesbouwgroep.nl.

Je mag ons alles vragen en wij horen graag waar jij blij van wordt en wat je bij ons wilt leren.

Wil je een dagje meedraaien? Of eens praten met een van onze collega’s? Daar maken we graag tijd voor.

Als het klikt, dan klikt het en kunnen we de afspraken op papier zetten.

We heten je welkom in onze mooie club!

Solliciteer of neem contact met ons op

Wil je ons team komen versterken? Solliciteer op onze vacature of stuur een open sollicitatie. Misschien wil je liever eerst eens koffie komen drinken, bel of mail ons gerust!

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
Max. bestandsgrootte: 8 MB.